Staj Duyurusu / Internship Announcement.
Eklenme Tarihi: 20 Mayıs 2022, 10:51

Staj Duyurusu.   Internship Announcement.

Staj yapacak öğrencilerin dikkatine.

Mimarlık Bölümü.

27 Haziran – 30 Temmuz 2022 tarihleri arasında staj yapacak öğrenciler en geç 1 Haziran 2022 Çarşamba gününe kadar müracaat etmelidirler.

1 Ağustos- 29 Ağustos 2022 tarihleri arasında staj yapacak öğrenciler en geç 4 Temmuz 2022 Pazartesi gününe kadar müracaat etmelidirler.

İç Mimarlık Bölümü.

27 Haziran – 27 Temmuz 2022 tarihleri arasında staj yapacak öğrenciler en geç 1 Haziran 2022 Çarşamba gününe kadar müracaat etmelidirler.

1 Ağustos- 24 Ağustos 2022 tarihleri arasında staj yapacak öğrenciler en geç 4 Temmuz 2022 Pazartesi gününe kadar müracaat etmelidirler.

Mimari Restorasyon Bölümü.

27 Haziran – 30Temmuz 2022 tarihleri arasında staj yapacak öğrenciler en geç 1 Haziran 2022 Çarşamba gününe kadar müracaat etmelidirler.

Önemli Not.

Bu tarihlerin haricinde staj yapmak isteyen öğrenciler staj yapa bilir, ayrıca son müracaat gününden sonra müracaat eden öğrenciler Sigorta işlemlerini kendileri yapacaktır.

Sigorta işlemini kendileri yapacak öğrenciler  ve sigorta işlemi gerekmeyen KKTC’li öğrenciler ile diğer ülke öğrencileri de  staj müracaatını yapmaları gerekmektedir.

Students who will do the insurance process themselves, students from the TRNC who do not need insurance, and students from other countries are also required to apply for an internship.

Sorumlu Staj Hocalarının Listesi.

List of Responsible İnternships.

Mimarlık Bölümü. Department of Architecture.

ARC-ARCH 200 Şefika Karaderi.

sefika.karaderiozsoy@neu.edu.tr

ARC-ARCH 300 Tuğşad Tülbentci.

tugsad.tulbentci@neu.edu.tr

MIM 200 İpek Yaralıoğlu.

İpek.yaralioglu@neu.edu.tr

MIM300 Yasemin Akkar.

yasemin.akkar@neu.edu.tr

İç Mimarlık Bölümü. Department of Interior Architecture.

INAR 100 Ayşegül Yurtyapan.

aysegul.yurtyapan@neu.edu.tr

INAR 200 Gaye Anıl.

gaye.anil@neu.edu.tr

INAR 300 Hasan Altan.

hasan.altan@neu.edu.tr

Röleve Restorasyon Bölümü. Relief and Restoration Department.

Turgay Salihoğlu.

turgay.salihoglu@neu.edu.tr

Mımarlık Fakültesdi Staj Koordünatörü.

Faculty of Architecture Internship Coordinator.

Doç.Dr. Turgay Salihoğlu.