MİMARLIK FAKÜLTESİ MEZUNLARI İLE BULUŞTU

ONLİNE PLATFORMDA MEZUNLARIMIZLA BULUŞTUK

Mimarlık Öğrenciler Derneği Yakın Doğu Üniversitesi Temsilciliği yönetiminin yaptığı etkinlik doğrultusunda Mimarlık Fakültesi mezunları ile buluşuldu. Eğitimcilerimizden başta Sayın Dekanımız Prof. Dr. Zeynep Onur ve Fakültemizin ilk dekanı Sayın Prof. Dr. Harun Özer olmak üzere, Doç. Dr. Zihni Turkan, Doç. Dr. Turgay Salihoğlu, Doç. Dr. Buket Asilsoy, Yrd. Doç. Dr. Çiğdem Çağnan, Yrd. Doç. Dr. Çimen K.Özbudak,  Yük. Mimar Osman Göztaşı, Yük. Mimar Ümran Duman, Yük. Mimar Atiye Bıçak, Yük. Mimar İpek Yaralıoğlu aramızdaydı. Meet üzerinden gerçekleştirilen ilk toplantı da fark ettik ki gerek eğitimcilerimiz gerekse eski mezunlarımız birbirini çok özlemişlerdi. İlk mezunlardan 1997 yılı mezunu Yıldız Hanım gözyaşlarına hakim olamadı. Eğitimcilerimizden Osman Göztaşı hocamız Fakültenin en eski mezunu olarak oda bize öğrencilik döneminden bahsetti. Eğitimcilerden Çimen K.Özbudak,  Ümran Duman, İpek Yaralıoğlu ve Atiye Bıçak hocamız toplantıda hem eğitimci hem de eski mezun rolleriyle aramızda bulundular. Mezunlarımız bizi kendi dönemlerine götürdü. Hem çok güldüğümüz hem de özlem duyulan anılar paylaşıldı. Eski öğrencilerinin başarı hikayelerini dinleyen eğitimcilerimizin gözlerinde de başarıyı gördük. Herkese söz hakkı verilen toplantıda mezunlarımız doyasıya neler hissettiklerini anlattılar. 30 katılımcı ile gerçekleştirdiğimiz toplantıya yasaklardan dolayı katılamayan mezunlarımız olduğunu, bir çok mezunumuza da yeterli bilgi olmadığından ulaşamadığımızı fark ettik ve yoğun istek doğrultusunda aynı toplantının 2. sini gerçekleştirmek üzere 27 Şubat 2021 tarihinde Türkiye saati ile akşam 21:00, Kıbrıs saati ile de 20:00’da toplanmaya karar verdik. Umuyoruz ki bu toplantıları yüz yüze yaptığımız doyasıya hasret gideceğimiz günlerde gelecek, sağlıklı günler dileriz.