Öğretim Üyemiz Yrd. Doç. Dr. Simge Bardak Denerel, Ege Üniversitesi Peyzaj Mimarlığı Bölümünün Organize Ettiği Kariyer Etkinliği Kapsamında, Portfolyo Tasarımı Konulu Sunumunu Gerçekleştirdi.

Ege Üniversitesi Peyzaj Mimarlığı Kariyer Planlama etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen Kariyer Söyleşilerinin dördüncüsünde  Ege Üniversitesi Peyzaj Mimarlığı Doktora programı mezunu Yakın Doğu Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyesi Sayın Yrd. Doç. Dr. Simge BARDAK DENEREL “Portfolyo Tasarımı” konulu söyleşiyi gerçekleştirdi.

Ege Üni. Peyzaj Mimarlığı öğretim üyesi Sayın Prof. Dr. Tanay BİRİŞÇİ’nin moderatörlüğünde gerçekleştirilen etkinliğe bölüm öğretim üye ve elemanları ile yaklaşık 110, Ege ve Yakın Doğu  öğrencisi yoğun ilgi gösterdi.

Ege Üniversitesi Haber Linki: https://peymim-agr.ege.edu.tr/a-4708/portfolyo_tasarimi_konulu_kariyer_etkinligi_gerceklestirildi.html