Yakın Doğu Üniversitesi, Mimarlık Fakültesi, İçmimarlık bölümü Inar 202- İç Mimarlık Stüdyosu II kapsamında öğrencilerle Kampüs içerisinde saha gezisi düzenlendi. Öğrencilerle Kampüs’ün içinde var olan ama günümüzde kullanılmayan eski bir kafeteryayı, projeleri kapsamında tekrar düzenlemek üzere ölçü alıp fotografladılar. Güzel Sanatlar Fakültesi ile İletişim Fakültesi arasında bulunan boş kafeterya; Güzel Sanatların farklı dallarındaki hocaların kullanabilmesi için bir Loft proje olarak tekrar hayat bulacak. Ayşegül Yurtyapan Salimi önderliğinde yürütülen bu projede istenilenler, her bir güzel sanatlar hocası için meslekleri doğrultusunda rahatça kullanıp çalışabilecekleri, malzeme ve materyallerini depolayabilecekleri ve gerektiğinde dinlenebilecekleri kişiye özel bir Loft olacak.