YDÜ İç Mimarlık Bölümü, İstanbul Teknik Üniversitesi’nde yapılmış olan, ‘Türkiye’deki İç Mimarlık Eğitiminin Tarihi Gelişimi ve Geleceği konferansındaydı.
Date Added: 23 Aralık 2019, 12:40
Last Updated Date:07 Ocak 2021, 11:04

19-21 Aralık 2019 tarihlerinde, İstanbul Teknik Üniversitesi’nde yapılmış olan, ‘Türkiye’deki İç Mimarlık Eğitiminin Tarihi Gelişimi ve Geleceği’ isimli Ulusal Sempozyumda Yakın Doğu Ünüversitesi İç Mimarlık bölümünden Yrd. Doç. Dr. Simge Bardak Denerel ile Yüksek İç Mimar Gaye Anıl, ‘Türkiye ve KKTC’deki YÖK’e Bağlı İç Mimarlık Bölümleri’nde Verilen Bilgisayar Destekli Çizim Dersleri’nin Durumu ve İçeriğinin Değerlendirilmesi’ isimli sunum gerçekleştirdiler.