ZT Ödülleri ‘HAFIZA ARALIĞI’ 2020 ÖĞRENCİLER ARASI MİMARİ TASARIM YARIŞMASI 1. ÖDÜLÜ YAKIN DOĞU ÜNİVERSİTESİNE GELDİ
Eklenme Tarihi: 15 Aralık 2020, 12:12
Son Güncelleme Tarihi:07 Ocak 2021, 11:01

İTÜ, ETÜ, MSGSÜ, PÜ, YDÜ, BÜ, DAÜ, İOÜ, KAÜ, İYTE, ÉCOLE NATIONALE SUPÉRIEURE D’ARCHITECTURE DE LYON, EOÜ, İBÜ, DEÜ, GTÜ, YTÜ, FÜ, ODTÜ, YÜ, MEFÜ, KTÜN, TOBB ETÜ, HMKÜ, AÜ, İTİCÜ, YÜ, MÜ, KLÜ ve İÜ mimarlık öğrencilerinin katılımıyla 73 projenin yarıştığı Zt Ödülleri “HAFIZA ARALIĞI” – 2020 ULUSLARARASI ÖĞRENCİLER ARASI MİMARİ TASARIM YARIŞMASI 12 Aralık 2020 Cumartesi günü jürinin toplanmasıyla sonuçlandırılmıştır.

1. ödülü Aminreza Iranmanesh ve Serkad Işıkören hocalarımızın danışmanlığında; asistanımız ve yüksek lisans öğrencimiz Ahmed Gaber ve John Ifenayi kazanmışlardır!!!!!!!!!!!!!